Guest book


We like it when you leave your comment here.

16 comments

 • Dit is een hele mooie locatie! Huisje (wij zaten in bovenste woning) is niet groot, maar heeft een prachtig uitzicht op een dode arm van de Maas. Via de (grote) ramen de hele dag afwisselende panorama’s van zon, wolken en water. Balkon op het zuiden. Alles in huisje is netjes en schoon. Huisje is super-geïsoleerd met goede verwarming, dus hele jaar behaaglijk te krijgen. Het is een woning aan de dijk dus er komen vooral in ochtend- en avondspits auto’s (waarvan een aantal Verstappen look-a-likes) langs. S’ avonds en ‘s nacht heerlijk rustig. Ook een ideaal huisje om in je eentje tot rust te komen/scriptie of boek te schrijven/het leven te overdenken.

 • WauW Anja en Kees, wat hebben we genoten in jullie huisje van 26 februari t/m 6 maart 2020
  Het was onze toevlucht ivm de verbouwing thuis van de keuken, maar we hebben zo ontzetten genoten. Het huisje is warm, gezellig, schoon en heel erg compleet. Het bed lag heerlijk en het uitzicht is geweldig! We voelden ons erg thuis en vooral relaxed. We zijn nu weer 2 dagen thuis, en dat is ook fijn, maar we hebben ook een soort van heimwee naar Wellseind. We hopen zeker nog een keertje te komen!
  Dan boek ik ook zeker een ontspannende reiki behandeling bij jou, Anja.
  Lieve groetjes van ons, Cees en Janine

 • Ik had vanwege spit behoorlijke pijnklachten onder in mijn rug. Na een zeer fijne reiki behandeling van Anja waren een dag later de pijnklachten enorm afgenomen. Dank je wel Anja

 • Ik heb bij Anja een heel prettige reiki behandeling gehad. Zij weet een heel ontspannen sfeer te creëren in een sfeervolle omgeving. De behandeling was erg fijn en byzonder ontspannend. Dank je wel voor deze behandeling, Anja

 • Gisteren een prachtige, bijzondere maar vooral ontspannen Reiki behandeling gekregen van Anja. Van te voren legt Anja heel duidelijk uit wat ze gaat doen, hoe jij de behandeling ervaart is aan jou!, dat vind ik juist zo mooi en fijn…
  DANKJEWEL Anja.

 • Ter afsluiting van onze meeting van de Chrysler PT Cruiser club,cruisin.nl stond er een etentje bij jullie buren gepland.
  Aangezien wij daarna nog twee uur naar huis moesten cruisen,hadden wij ,na enig speurwerk op google, bedacht dat niet te doen,maar bij jullie te overnachten.
  Wat ben ik blij dat we deze keuze gemaakt hebben,wat een mooi ingericht en schoon appartement met een geweldig uitzicht!
  Rustig en vanochtend vroeg een hele poos uit het raam zitten kijken,genieten van het zicht en de ganzen,eenden,aalscholvers en nog veel meer vogels,heerlijk!
  Wij komen zeker nog eens terug,maar dan iets langer….

 • Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de cursus aandachtstraining bij Anja. De rust , die Anja uitstraalt tijdens de trainingen is byzonder prettig.Ze geeft een persoonlijke invulling aan de lessen, die zeer leerzaam zijn in een prettige omgeving.

 • Wij logeerden een weekje in ‘t Kreekhuske en hadden er zeker nog wat langer willen blijven. Zeer gezellig huisje met prachtig uitzicht. Vriendelijke gastvrouw en -heer. Vele leuke uitstapjes gedaan. Eentje om te onthouden om mogelijks nog eens terug te keren.

 • we hebben genoten van de gastvrijheid, direct bij aankomst een lekker kopje koffie van Anja, daarna het appartement bekeken en het voldeed aan onze verwachting!!
  Er stond een karaf wijn en ijsthee klaar met allerlei lekkers, zelfs de kerstboom was aanwezig, sfeervol!
  we hebben heerlijk gewandeld op de pelgrimsroute met het mooi plaatje Heusden als toetje, op nieuwjaarsdag kwamen de schapen nog ons uitzicht voltooien, na al dat vuurwerk renden ze weer vrolijk door de wei.
  Anja en Kees we hebben het heerlijk gehad in jullie Kreekhuske en zullen het zeker doorvertellen!!

  warme groeten van Maaike en Els

 • Van 31 juli tot 7 augustus mogen genieten van de gastvrijheid van Anja en Kees in hun B&B ”t Kreekhuske. We hebben het bijzonder naar onze zin gehad op dit prachtige plekje, en komen volgend jaar weer terug. Wil & Ellen Breuker, Leiderdorp

 • Wat een prachtplek in Rivierenland. Het land van heen-en-weer met het veer. Je leeft met het water van Maas en Waal. Schitterende wandel- en fietsmogelijkheden. En het uitzicht vanaf het terras bij het ”Kreekhuske” over de Afgedamde Maas. Dat uitzicht missen we nu nog elke dag op onze eigen leuke stek in het hoge Noorden. […]

 • Een super mooie locatie, erg gastvrije mensen en een mooie omgeving. Appartement ook erg mooi en gezellig ingericht. Voelde ons al snel thuis met lekker vers fruit en mooie bloemen bij aankomst. Erg leuk, verdiend een dikke 10! We komen zeker terug!!

 • Wij willen jullie veel succes wensen met jullie B&B. Heel leuk om te zien hoe het huisje waar onze ouders zijn opgegroeid een mooie bestemming heeft gekregen

 • Kees en Anja, Huske en de site zien er perfect uit! Onze complimenten. We zien elkaar zeker op de open dag en we zijn ook van plan een boeking te doen. Succes met het Kreekhuske.

 • Wat een mooi huske, vooral met dat terras. Ook uitzicht en omgeving zijn geweldig. Heel veel succes.

 • Ik heb mogen ervaren hoe mooi het is om bij t kreekhuske te logeren.Prachtige omgeving,geweldig uitzicht.Een absolute aanrader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *