Activiteiten/Omgeving


  1. Vanuit uw appartement met terras aan de rivierzijde kunt u vogelsspotten en genieten van het prachtige rivierenlandschap, waarbij u zich één kunt voelen met de natuur. ’t Kreekhuske is een mooie uitvalbasis voor een keur aan activiteiten.

 

Watersport

’t Kreekhuske beschikt over een privé aanlegsteiger. U hoeft alleen de brug over de kreek over te steken, en u hebt deze plek tot uw beschikking. Het is mogelijk om te zwemmen. Ook kinderen kunnen in de maas heerlijk pootjebaden.

Vissen is mogelijk vanaf de privé steiger  met een visvergunning van de plaatselijke hengelsportvereniging. Uw bootje, tot 6 meter kunt u, als gast in overleg aanleggen. 

We hebben 2 kajaks die u in overleg, gratis kan gebruiken.

Als het stevig wil vriezen kunt u hier in de winter schaatsen.

 

Wandelen

In de omgeving zijn mooie wandelroutes. ’t Kreekhuske ligt tussen 2 klompenpaden (het baanbrekerpad en het Hamaritapad), welke leiden langs de mooiste plekjes van de Bommelerwaard. In de Bommelerwaard bevinden zich echter nog meer klompenpaden: Het Alemsche pad, Nywelepad en het Zandslagenpad.

 

Fietsen

Voor fietsen is het rivierengebied uitstekend geschikt en de dijk waaraan ’t Kreekhuske ligt is nabij knooppunt 98.

Energetische behandelingen

Zie hiervoor ter informatie:  Mindfulness en energetische behandelingen  in ’t kreekhuske.

Restaurants

Er zijn 2 eetgelegenheden op loopafstand: Amadeus en De Maasstroom.

verder zijn er in de omgeving diverse andere restaurants te vinden. wij kunnen u tips geven.

 

Overig

Het is mogelijk in de omgeving kunst en cultuur op te snuiven, artistieke inspiratie opdoen of lekker relaxen en genieten van het uitzicht.

Op ongeveer 3 km is een maisdoolhof en boerengolf met ijsboerderij.

Het “Eiland van Nederhemert-zuid” dat zich aan de overkant van de afgedamde maas bevindt is bereikbaar met een veerpontje op loopafstand. Hier vindt u na een korte wandeling een authentieke speeltuin met bijbehorend restaurant.

Ook kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan kasteel Ammersoyen, slot Loevestein, de Efteling en de stad Den Bosch om te winkelen.

De vestigingstadjes Heusden en Zaltbommel zijn op fietsafstand van de appartementen.

In het nabijgelegen Nederhemert (1 km) is een dorpssupermarkt waar u eventueel een boodschap kunt doen.